Situated on a narrow 30’ x 120’ site one block from the Venice Beach boardwalk, these 2 lofts take advantage of their location by maximizing ocean views from various rooms as well as roof top decks. The organization of the back to back units- two volumes separated by vertical circulation- allows for each unit to be read as an independent entity with a distinct presence.  This design strategy also provides privacy for each unit despite the small lot size.

Situated on a narrow 30’ x 120’ site one block from the Venice Beach boardwalk, these 2 lofts take advantage of their location by maximizing ocean views from various rooms as well as roof top decks. The organization of the back to back units- two volumes separated by vertical circulation- allows for each unit to be read as an independent entity with a distinct presence.  This design strategy also provides privacy for each unit despite the small lot size.

Situated on a narrow 30’ x 120’ site one block from the Venice Beach boardwalk, these 2 lofts take advantage of their location by maximizing ocean views from various rooms as well as roof top decks. The organization of the back to back units- two volumes separated by vertical circulation- allows for each unit to be read as an independent entity with a distinct presence.  This design strategy also provides privacy for each unit despite the small lot size.

Situated on a narrow 30’ x 120’ site one block from the Venice Beach boardwalk, these 2 lofts take advantage of their location by maximizing ocean views from various rooms as well as roof top decks. The organization of the back to back units- two volumes separated by vertical circulation- allows for each unit to be read as an independent entity with a distinct presence.  This design strategy also provides privacy for each unit despite the small lot size.

Situated on a narrow 30’ x 120’ site one block from the Venice Beach boardwalk, these 2 lofts take advantage of their location by maximizing ocean views from various rooms as well as roof top decks. The organization of the back to back units- two volumes separated by vertical circulation- allows for each unit to be read as an independent entity with a distinct presence.  This design strategy also provides privacy for each unit despite the small lot size.